Kedves Nagykónyiak!

Bizonyára már közületek is sokan hallottak arról a nemzetközi kezdeményezésről, mellyel nem csak Európa, hanem a világ országai tenni szeretnének – többek között -a bolygónkat nap mint nap szennyező üvegházhatású gázok kibocsájtásának visszaszorításáért!

“Ez az akció nem pusztán természeti értékeink védelméről szól, hanem a saját életünk, javaink, biztonságunk és gyermekeink jövőjének megvédéséről, különös tekintettel arra, hogy a klímaváltozás hatása itt, a Kárpát-medencében súlyosabb következményekkel jár, mint Európa más térségeiben. Idén decemberben Párizsban tárgyalóasztalhoz ülnek a világ vezetői, hogy döntsenek a klímaváltozást okozó üvegházhatású gázok visszaszorításáról, a világ szén-dioxid-kibocsátásának mérsékléséről. Sem az emberiség, sem Európa, sem Magyarország nem engedheti meg, hogy a párizsi klímacsúcson ne szülessen érdemi döntés.” Áder János Magyarország Köztársasági Elnöke

Magyarország elsőként csatlakozott ehhez a világméretű aláírásgyűjtéshez, mellyel felemelhetjük szavunk környezetünk védelméért, hogy gyermekeink és unokáink is biztonságosabban élhessék majd életüket!

Aki úgy érzi hogy ezzel a jelképes aláírással támogatni akarja ezt a kezdeményezést, az megteheti a http://www.elobolygonk.hu/ weboldalon!

Közzétéve: 2015.06.24 Richter Csaba


Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük